Buurtkorting

Liever een goede buur dan een verre vriend

Buurtkorting

Een enkele keer komt het voor dat klanten vragen ‘of er niet iets met de prijs gedaan kan worden’. Er wordt dan bijvoorbeeld aangegeven dat ze wel graag met ons in zee willen gaan maar elders een goedkopere offerte hebben gekregen. Kunnen we daadwerkelijk ook iets met die prijs doen? Nou zijn wij helemaal niet moeilijk en doen zelfs graag iets extra’s zodat onze klanten een zorgeloze en uitstekende ervaring met ons hebben maar zomaar een korting geven? Nee, daarvoor moet je niet bij ons zijn. Kortingen geven ze bij supermarkten. Niet bij bedrijven die een hoogwaardig product of een kwalitatieve dienst en service willen verlenen. 

Kortingen geven ze bij supermarkten. Niet bij bedrijven die een hoogwaardig product of een kwalitatieve dienst en service willen verlenen.

Lukraak kortingen geven doet afbreuk aan ons product en alle services die wij daarnaast nog aan onze klanten leveren. Klanten kopen bij ons naast kwalitatief hoogwaardige producten, ook zekerheid. Wij verkopen de zekerheid voor een goedlopend project met snelle en fijne communicatie. Zomaar met een korting gaan strooien betekent dat wij minder tijd per klant kunnen besteden. Minder tijd voor de montage, minder tijd voor het beantwoorden van een telefoontje, e-mail, WhatsApp-bericht en minder tijd voor een eventuele reparatie. Want laten we eerlijk zijn, wat voor service kan een bedrijf nog leveren als er met flinke kortingen zijn gesmeten of producten tegen een extreem lage prijs zijn verkocht? Reparaties zijn dan niet meer mogelijk omdat er geen buffer is opgebouwd bij een project.

Als wij alles minder zouden doen wordt alles waar wij voor staan minder. Het zou betekenen dat wij kwantiteit boven kwaliteit stellen. Dat zou uiteindelijk een zeer zorgelijke ontwikkeling zijn. Niet alleen voor jou als klant maar ook voor ons als bedrijf. Wij werken iedere dag weer keihard om de beste te zijn, niet om tot de middelmaat toe te behoren. 

Profiteer van onze vaste korting

Geven wij dan helemaal geen korting? Jawel. Wij hebben een vaste korting, namelijk de buurtkorting. Allure Veranda staat voor samen. Doordat wij bij meerdere opdrachten in dezelfde straat, buurt en zelfs stad besparen op onder meer materiaal- en reiskosten, vinden wij dat hier samen van genoten mag worden. Informeer daarom eerst bij buren of vrienden en kennissen die dichtbij jou woonachtig zijn en geniet samen van extra voordeel. 

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen en dezelfde dag de aangevraagde offerte ontvangen? Dat is bij Allure Veranda vanzelfsprekend.

Heb je vragen over onze producten of diensten, wil je gedegen advies, of een afspraak maken? Wij staan graag voor je klaar.

Offerte aanvragen
Afspraak maken
error: Content is beveiligd!