Schuifpuien

Zorgeloos genieten met onze aluminium schuifpui

Volwaardige leefruimte creëren? 

Aluminium schuifpui

Wil je jouw bestaande of toekomstige veranda compleet maken? Met een aluminium schuifpui van Allure Veranda sluit je jouw extra leefruimte gemakkelijk af en geniet je het gehele jaar van het buitenleven en jouw veranda. 

Een aluminium schuifpui is een waardevolle aanvulling voor elke aluminium veranda. Is het warm en zonnig? Open de puien voor een aangenaam briesje. Is het koud, staat er een harde wind of regent het? Houdt onaangename weersomstandigheden buiten de deur door de glazen panelen gemakkelijk te sluiten. Een aluminium schuifpui van Allure Veranda passen onder elk type en ieder merk aluminium veranda. 

✓   Geschikt voor elke soort aluminium veranda
✓   Uitgebreid aanbod aan standaardafmetingen
✓   
Hoog rendement isolatieglas
   Inbraakwerend

✓   Standaard 10 jaar garantie

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen en dezelfde dag de aangevraagde offerte ontvangen? Dat is bij Allure Veranda vanzelfsprekend.

Heb je vragen over onze producten of diensten, wil je gedegen advies, of een afspraak maken? Wij staan graag voor je klaar.

Aluminium schuifpui

Maximaal comfort

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om jouw bestaande of toekomstige veranda af te sluiten? Dan is een aluminium schuifpui van Allure Veranda een juiste keuze. 

Kies je voor een aluminium schuifpui? Dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid waarbij je een strakke en robuuste uitstraling creëert. Door de grote ruiten blijf je genieten van maximale lichtinval en ben je beschermd tegen weersinvloeden als regen en wind. Een aluminium schuifpui van Allure Veranda combineert een licht profiel met ijzersterk materiaal. Ideaal voor prachtige grote glaspartijen in een stijlvolle aluminium omlijsting. De unieke combinatie van materialen en de gelagerde wielen zorgt voor een moeiteloze bediening wanneer jij dit wilt. Het hele jaar gebruik maken van jouw veranda of tuinkamer? Geen probleem. Het meervoudige kamersysteem en de dubbele borsteldichting zorgt voor hoge isolatiewaarden waarbij je de keuze hebt tussen dubbel gelaagd isolatie veiligheidsglas en dubbel gelaagd HR++ glas. 

✓   Geschikt voor elke aluminium veranda
✓   Verkrijgbaar in 3 profielkleuren
   Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs
   Dubbel gelagerde wielen
✓   Dubbel gelaagd isolatie veiligheidsglas of 
   Dubbel gelaagd HR++ veiligheidsglas

✓   Vele standaard breedte- en hoogtematen
   Afwijkende maten? Geen probleem

Korte specificaties

Aantal sporen

3 | 4 | 5 | 6

Profielkleuren

3 standaard kleuren

Breedtes

82, 90, 93, 98, 103 cm

Hoogte

185 t/m 260 cm

Glasdikte

10 mm gehard veiligheidsglas

Garantie

Standaard 10 jaar

Allure Veranda

Dat is de juiste keuze

Maatwerk

Zo veel mensen, zo veel wensen. Elk project is uniek en vraagt om zijn eigen maatwerk aanpak.

Eerlijk advies

Bij ons kun je rekenen op eerlijk advies. Ook als we een project niet kunnen realiseren.

Budgetvriendelijk

Met onze diverse productlijnen kunnen klanten uit elke inkomensklasse genieten van onze producten waarbij nimmer sprake is van inlevering op kwaliteit.

Oplossingsgericht

Noem het Brabantse nuchterheid. Team Allure Veranda staat met beide benen stevig op de grond en laten ons sturen vanuit de oplossing en niet vanuit het probleem.

Transparant in dienstverlening

Heldere afspraken vooraf zonder onaangename verrassingen achteraf.

Zorgeloos genieten

Op onze producten zit standaard tot 10 jaar garantie en zijn TÜV en CE-gecertificeerd. Zorgeloos genieten dus.

Een aluminium schuifpui, wat is het?

Een aluminium schuifpui bestaat uit meerdere glaspanelen die schuifbaar zijn en omlijst met een aluminium kozijn. Een aluminium schuifpui is altijd voorzien van een cilinderslot. is een schuifbare glaswand omlijst Glazen schuifwanden (ook wel glazen wand, veranda glas, glasschuifwand of glazen schuifdeuren) van Allure Veranda bestaan uit meerdere glazen panelen die elk op een eigen spoor geleiden. Door onze vele standaard maten – en als het wenselijk is maatwerk schuifpuien – sluit je jouw bestaande of toekomstige aluminium overkapping of veranda gemakkelijk af. Een aluminium schuifpui van Allure Veranda bieden maximaal comfort. Is het warm en zonnig? Open de glazen wanden voor een aangenaam briesje. Is het koud, staat er een harde wind of regent het? Houdt onaangename weersomstandigheden buiten de deur door de panelen gemakkelijk te sluiten. 

Bij het produceren van onze aluminium schuifpuien wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Zo gebruiken wij glas dat niet verkleurd, gebruiken we ijzersterke aluminium profielen en zijn de aluminium schuifpuien voorzien van dubbel gelagerde wielen.

Glazen schuifwanden vs. schuifpui

Deze twee termen worden regelmatig door elkaar gehaald. In principe zijn glazen schuifwanden en een aluminium schuifpui beide glasschuifwanden. Het verschil zit onder andere in de glassoort. Bij glazen schuifwanden maken we gebruik van 10 mm dik gehard veiligheidsglas en bij onze aluminium schuifpuien van dubbel gelaagd isolatie veiligheidsglas of HR++ veiligheidsglas. Een ander verschil is de omlijsting van het glas. Het glas van glazen schuifwanden is niet omlijst met een kozijn en bij een aluminium schuifpui is dit wel het geval. Ook op het gebied van de prijs zit een verschil. Glazen schuifwanden zijn goedkoper dan een aluminium schuifpui.   

Wat zijn de voordelen van een aluminium schuifpui?

Glas kent veel voordelen. Je behoudt namelijk de volledige lichtinval en voorkomt dat het te donker wordt in de veranda en de woning. Dit is een absoluut voordeel in de donkere wintermaanden. Glas creëert ruimte en is een onderhoudsarm product. Door jouw veranda uit te breiden met een aluminium schuifpui creëer je een verlenging van de woonkamer en krijg je een vloeiende doorloop van binnen naar buiten. Doordat onze glazen schuifpuien gemakkelijk in gebruik zijn, schuif je ze moeiteloos in elke gewenste positie. Naast het feit dat een aluminium schuifpui onder elke soort aluminium overkapping past, past het ook bij iedere interieurstijl, woning en veranda. Glas een neutraal en tijdloos product is. Hierdoor geeft het altijd een persoonlijke touch. 

Nog vragen?

Of hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. De adviseurs van Allure Veranda staan graag voor je klaar. 

Laat je inspireren

Een kleine greep uit onze projecten

Meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Facebookpagina

Offerte aanvragen
Afspraak maken
error: Content is beveiligd!