Schuttingen

Zorgeloos genieten met onze aluminium schuttingen

Op zoek naar iets unieks?

Ontdek onze aluminium schuttingen

Met aan aluminium schutting van Allure Veranda creëer je gemakkelijk een tuin waar rust en privacy samenkomen. Een aluminium schutting is een moderne en duurzame keuze en bij iedereen geliefd. De strakke uitstraling gecombineerd met ongeëvenaarde stevigheid en het onderhoudsarme aspect, maakt dat een aluminium schutting razend populair is. 

✓   Een eyecatcher voor iedere tuin en woning
✓   Voor extra privacy en rust
✓   
Beschikbaar in diverse kleuren

✓   Standaard 10 jaar garantie

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen en dezelfde dag de aangevraagde offerte ontvangen? Dat is bij Allure Veranda vanzelfsprekend.

Heb je vragen over onze producten of diensten, wil je gedegen advies, of een afspraak maken? Wij staan graag voor je klaar.

Allure Veranda schutting

Wil jij jouw tuin praktisch, duurzaam en stijlvol afschermen? Dan kies je voor een aluminium schutting van Allure Veranda.  

Duurzaam en kwaliteit. Dat is waar onze aluminium schuttingen voor staan. Met een aluminium schutting creëer je gemakkelijk een droomtuin waar rust en privacy samenkomen. Doordat wij tijdens het productieproces iedere keer weer kiezen voor de juiste legering van het aluminium, zijn onze schuttingen onverwoestbaar en verweren en verkleuren niet. Dit zorgt voor een jarenlange kwaliteitservaring.

✓   Geschikt voor elke tuin 
   Past bij iedere woning
✓   Verkrijgbaar in 3 standaard kleuren
   Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs
   Onderhoudsarm
✓   Verweerd of verkleurd niet
✓   Aluminium poort met een slot ook mogelijk

Allure Veranda schutting

Korte specificaties

Schuttingdikte

2,5 cm

Kleuren

Antraciet (RAL 7016) | Crème wit (RAL 9001) | Zwart (RAL 9005) | Overige RAL-kleuren ook mogelijk

Breedte per schutting element

200 cm

Hoogte per schutting element

190 cm

Gemiddelde levensduur

20 jaar

Garantie

Standaard 10 jaar

Allure Veranda

Dat is de juiste keuze

Maatwerk

Zo veel mensen, zo veel wensen. Elk project is uniek en vraagt om zijn eigen maatwerk aanpak.

Eerlijk advies

Bij ons kun je rekenen op eerlijk advies. Ook als we een project niet kunnen realiseren.

Budgetvriendelijk

Met onze diverse productlijnen kunnen klanten uit elke inkomensklasse genieten van onze producten waarbij nimmer sprake is van inlevering op kwaliteit.

Oplossingsgericht

Noem het Brabantse nuchterheid. Team Allure Veranda staat met beide benen stevig op de grond en laten ons sturen vanuit de oplossing en niet vanuit het probleem.

Transparant in dienstverlening

Heldere afspraken vooraf zonder onaangename verrassingen achteraf.

Zorgeloos genieten

Op onze producten zit standaard tot 10 jaar garantie en zijn TÜV en CE-gecertificeerd. Zorgeloos genieten dus.

Een aluminium schutting, wat is het?

Met een aluminium schutting creëer je gemakkelijk een droomtuin waar rust en privacy samenkomen. Doordat wij tijdens het productieproces iedere keer weer kiezen voor de juiste legering van het aluminium, zijn onze schuttingen onverwoestbaar en verweren en verkleuren niet. Dit zorgt voor een jarenlange kwaliteitservaring.

Wat zijn de voordelen van aluminium?

Wij zijn heel erg fan van aluminium producten. Het zou natuurlijk ook een beetje vreemd zijn als we anders doen vertellen. Aluminium kent toonaangevende voordelen die niemand kan ontkennen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld hout, is aluminium een veelzijdig materiaal. Waar hout veel onderhoud nodig heeft om in een goede staat te houden en de mooie hout-look te behouden, is daarnaast de kans op rotten, scheuren of breken erg groot. Hout is tenslotte een levend materiaal. Aluminium is daarentegen een licht maar ijzersterk materiaal dat nagenoeg geen onderhoud vraagt, is stabiel en verkleurt niet. Net als bij hout zijn er bij aluminium grote verschillen in kwaliteit wat de levensduur van een product doet beïnvloeden. Bij Allure Veranda gebruiken we uitsluitend de beste kwaliteit aan aluminium. En dat is terug te zien in de grote overspanningen die onze veranda’s moeiteloos halen.

Welke opties zijn er?

Allure Veranda heeft een uitgebreid assortiment aan opties en accessoires om jouw aluminium schutting naar wensen en smaak te personaliseren.

Verkopen jullie ook een aluminium poortdeuren?

Jazeker. Onze aluminium poortdeuren (ook wel schuttingdeur en schuttingpoort) zijn uitgevoerd met een cilinderslot. Hierdoor geniet je van maximale veiligheid. 

Nog vragen?

Of hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. De adviseurs van Allure Veranda staan graag voor je klaar. 

Laat je inspireren

Een kleine greep uit onze projecten

Meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Facebookpagina

Offerte aanvragen
Afspraak maken
error: Content is beveiligd!