Premium Line

Zorgeloos genieten met een Allure Veranda Premium Line

Allure Veranda Premium Line

Met een veranda (ook wel terrasoverkapping of tuinoverkapping ) geniet je van het vroege voorjaar tot diep in het najaar van de tuin. Of het nou hard plenst of er een felle zon staat, of het heel warm is of juist zonnig: een veranda van Allure Veranda is een veelzijdig product.

Ongestoord genieten van de natuur die ontwaakt in de lente, de barbecue niet hoeven verplaatsen of uitzetten omdat er een zomerse bui roet in het eten dreigde te gooien, of in het najaar genieten van een goed boek terwijl de bladeren gestaag van de bomen dwarrelen. Een veranda is een waardevolle toevoeging aan iedere tuin en brengt veel gemak met zich mee. Daarnaast is een veranda ook ideaal om te plaatsen boven bijvoorbeeld een jacuzzi of hottub. Dat wordt genieten!

Productomschrijving

De Premium Line veranda is onze populairste veranda en is volledig te personaliseren naar jouw smaak en wensen middels de vele keuzemogelijkheden, opties en accessoires. Kies je voor dakbedekking van duurzaam polycarbonaat of ben je fan van glas en kies je voor een dak van helder, melkwit of getint glas? Bij een Premium Line veranda kan het allemaal. Door de extra stevige constructie en het gebruik van de beste materialen, kan de veranda een ongeëvenaarde overspanning aan op slechts twee staanders. Zo behoudt je altijd een onafgebroken en vrij zicht. Ben je op zoek bescherming tegen zon en hitte zodat je ook op warme dagen heerlijk koel kunt vertoeven onder de veranda? Kies dan voor een Allure Veranda zonweringsysteem en geniet van schaduw en verkoeling in jouw tuinkamer. 

Meest verkochte productlijn

Extra stevige constructie

Een leven lang genieten

CE en TUV-gecertificeerd

10 jaar garantie

Korte specificaties

Aluminiumdikte

3,8 mm

Profielkleuren

Antraciet (RAL 7016) | Crème wit (RAL 9001) | Zwart (RAL 9005) | Overige RAL-kleuren ook mogelijk

Breedtes

200 t/m 1200 cm

Dieptes

200 t/m 400 cm

Dakbedekking

Polycarbonaat helder en opaal | 44.2 gelaagd VGS helder, melkwit en getint

Garantie

Standaard 10 jaar

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen en dezelfde dag de aangevraagde offerte ontvangen? Dat is bij Allure Veranda vanzelfsprekend.

Heb je vragen over onze producten of diensten, wil je gedegen advies, of een afspraak maken? Wij staan graag voor je klaar.

In drie stappen naar een

Tuinkamer

Wil je volwaardige leefruimte creëren en jouw (bestaande) veranda omtoveren naar tuinkamer? Met ons uitgebreid assortiment aan voor- en zijwanden is dit in een handomdraai gerealiseerd. Nu of in de toekomst wanneer het jou uitkomt. 

1. Kies de gewenste opties
Met ons uitgebreid assortiment aan dakbedekking, opties en accessoires stel je de tuinkamer volledig naar wens samen en maak je van een tuinkamer jouw tuinkamer.

2. Kies de gewenste zijwanden
Met zijwanden van Allure Veranda sluit je jouw tuinkamer aan de zijkanten perfect af. Je kunt kiezen uit vaste wanden of schuifbare wanden voor extra gemak

3. Kies de gewenste voorwand
Met onze voorwanden geniet je het hele jaar van maximaal leefcomfort. Meest gekozen opties zijn glazen schuifwanden of een aluminium schuifpui.

Ontdek onze andere

Productlijnen

Allure Veranda

Basic Line

Passend binnen elk budget 

Allure Veranda Premium Line veranda

   ✓       Budgetvriendelijke oplossing in elke situatie 
   ✓       Halfronde of vierkante staanders en goot
   ✓       Dakbedekking van duurzaam polycarbonaat
   ✓       Verkrijgbaar in vele standaardafmetingen
   ✓       Uitermate geschikt voor zelfmontage
   ✓       Standaard 5 jaar garantie 

Verkrijgbaar in de kleuren

Allure Veranda

Cubo Line

Eigenzinnig kubistisch karakter

Allure Veranda Basic Line veranda

   ✓       Een unieke eye catcher
   ✓       Extra robuuste vierkante staanders en goot
   ✓       Dakbedekking van polycarbonaat of glas
   ✓       Alijd maatwerk
   ✓       Inclusief inmeetservice en montage
   ✓       Standaard 10 jaar garantie 

Verkrijgbaar in de kleuren

Helder en duidelijk

Onze werkwijze

1. De keuze is gemaakt
Je hebt de keuze gemaakt om een veranda, tuinkamer, carport, glazen schuifwanden of exclusieve woning- en kantoorbeglazing te laten plaatsen. Tijd voor actie. 

2. Vrijblijvend adviesgesprek 
Tijdens het adviesgesprek maken we kennis met elkaar, nemen we jouw wensen door, bekijken we de situatie en voeren we nauwkeurige metingen uit. Vervolgens gieten we de plannen in een offerte.

3. Jouw akkoord
Alvorens we kunnen starten met de realisatie van jouw project, hebben we uiteraard jouw goedkeuring nodig. In de meeste gevallen geven onze klanten direct een akkoord. Heb je bedenktijd nodig? Geen probleem. Wij hebben geduld. 

4. Voorbereidingen
Zodra we de ondertekende offerte in goede orde hebben ontvangen, zetten we de order door naar onze collega’s in de fabriek in Eindhoven. Hier treffen we de nodige voorbereidingen en pakken we de producten goed in. 

5. Definitieve datum
Is jouw order klaar voor montage of bezorging? Dan nemen de collega’s van de afdeling planning contact met je op om een datum te overleggen. Schikt dit ook met jouw persoonlijke planning? Dan leggen we de datum definitief vast.

6. Montage en oplevering
De dag is daar: we gaan jouw project realiseren. Afhankelijk van de omvang van het project, is de montage doorgaans binnen één dag afgerond. Nadat onze monteurs hebben opgeruimd, vindt de oplevering plaats. Tijdens de oplevering lopen we het geplaatste product na, worden er eventuele zaken toegelicht en beantwoorden we vragen. 

Laat je inspireren

Een kleine greep uit onze projecten

Meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Facebookpagina

Offerte aanvragen
Afspraak maken
error: Content is beveiligd!