Glazen schuifwanden

Zorgeloos genieten met onze glazen schuifwanden

Volwaardige leefruimte creëren? 

Glazen schuifwanden

Wil je jouw bestaande of toekomstige veranda compleet maken? Met glazen schuifwanden van Allure Veranda sluit je jouw extra leefruimte gemakkelijk af en geniet je het gehele jaar van het buitenleven en jouw veranda. 

Glazen schuifwanden zijn een waardevolle aanvulling voor elke veranda. Is het warm en zonnig? Open de glazen schuifwanden voor een aangenaam briesje. Is het koud, staat er een harde wind of regent het? Houdt onaangename weersomstandigheden buiten de deur door de glazen panelen gemakkelijk te sluiten. Glazen schuifwanden van Allure Veranda passen onder elk type en ieder merk veranda, overkapping of kapschuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hout, steen, kunststof en aluminium. 

✓   Geschikt voor elke soort overkapping 
✓   Uitgebreid aanbod aan standaardafmetingen
✓   Geschikt voor zelfmontage
 
✓   Standaard 10 jaar garantie

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen en dezelfde dag de aangevraagde offerte ontvangen? Dat is bij Allure Veranda vanzelfsprekend.

Heb je vragen over onze producten of diensten, wil je gedegen advies, of een afspraak maken? Wij staan graag voor je klaar.

Glazen schuifwanden

Maximaal comfort

Met glazen schuifwanden van Allure Veranda geniet je van een hoogwaardig, duurzaam en onderhoudsarm product met maximaal comfort. Doordat glazen schuifwanden onder elk type veranda past, is het een zeer veelzijdig product. 

De glazen schuifwanden van Allure Veranda bestaan uit meerdere glazen panelen die elk op een eigen spoor geleiden. Door ons 3-rail, 4-rail, 5-rail en 6-railsysteem sluit je jouw bestaande of toekomstige veranda, tuinkamer, overkapping, of kapschuur gemakkelijk af. Heb je speciale of afwijkende glasmaten nodig? Geen probleem. Wekelijks maken wij klanten blij met glazen schuifwanden in specifieke maten die perfect passen bij de veranda.

Wist je dat onze glazen schuifwanden ook ideaal zijn voor de echte doe-het-zelver? Wij leveren de glazen schuifwanden inclusief gewenste toebehoren als compleet bouwpakket met een Allure Veranda montagehandleiding. Dat wordt een eitje!  

✓   Geschikt voor elke soort overkapping
✓   Verkrijgbaar in 3 profielkleuren
   Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs
   Extreem lage onderrail
✓   10 mm dik gehard veiligheidsglas
   Helder of getint glas

✓   Vele standaard breedte- en hoogtematen
✓   Speciale glasbreedtes en hoogtes ook mogelijk
   Exclusief bij Allure Veranda: steellook glasschuifwanden 

Allure Veranda glazen schuifwanden

Korte specificaties

Aantal sporen

3 | 4 | 5 | 6

Profielkleuren

3 standaard kleuren

Breedtes

82, 90, 93, 98, 103 cm

Hoogte

185 t/m 260 cm

Glasdikte

10 mm gehard veiligheidsglas

Garantie

Standaard 10 jaar

Allure Veranda

Dat is de juiste keuze

Maatwerk

Zo veel mensen, zo veel wensen. Elk project is uniek en vraagt om zijn eigen maatwerk aanpak.

Eerlijk advies

Bij ons kun je rekenen op eerlijk advies. Ook als we een project niet kunnen realiseren.

Budgetvriendelijk

Met onze diverse productlijnen kunnen klanten uit elke inkomensklasse genieten van onze producten waarbij nimmer sprake is van inlevering op kwaliteit.

Oplossingsgericht

Noem het Brabantse nuchterheid. Team Allure Veranda staat met beide benen stevig op de grond en laten ons sturen vanuit de oplossing en niet vanuit het probleem.

Transparant in dienstverlening

Heldere afspraken vooraf zonder onaangename verrassingen achteraf.

Zorgeloos genieten

Op onze producten zit standaard tot 10 jaar garantie en zijn TÜV en CE-gecertificeerd. Zorgeloos genieten dus.

Een glazen schuifwand, wat is het?

Glazen schuifwanden (ook wel glazen wand, veranda glas, glasschuifwand of glazen schuifdeuren) van Allure Veranda bestaan uit meerdere glazen panelen die elk op een eigen spoor geleiden. Door ons 3-railsysteem, 4-railsysteem, 5-railsysteem en 6-railsysteem sluit je jouw bestaande of toekomstige veranda, overkapping of kapschuur gemakkelijk af. Glazen schuifwanden van Allure Veranda bieden maximaal comfort. Is het warm en zonnig? Open de glazen schuifwanden voor een aangenaam briesje. Is het koud, staat er een harde wind of regent het? Houdt onaangename weersomstandigheden buiten de deur door de panelen gemakkelijk te sluiten. 

Bij het produceren van onze glazen schuifwanden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Zo gebruiken wij gehard veiligheidsglas dat niet verkleurd, gebruiken we ijzersterke aluminium profielen en zijn de glazen schuifwanden voorzien van vier polyamide wielen per element. Dit materiaal is onderhoudsarm en gaat een leven lang mee.  

Welk glas past bij me?

Allure Veranda heeft twee soorten glas voor glazen schuifwanden in het assortiment. Helder en getint glas. Kies je voor helder glas? Dan kies je voor volop licht en een tijdloze uitstraling. Bij het kiezen van getint glas, kies je voor strak en modern, meer privacy en extra zonwering. Wat ons getint glas extra leuk maakt is dat de doorkijk van buiten naar binnen minimaal is, terwijl je van binnen naar buiten volop zicht behoudt. De adviseurs van Allure Veranda helpen je graag bij het maken van een passende keuze. 

Wat zijn de voordelen van glazen schuifwanden?

Glas kent veel voordelen. Je behoudt namelijk de volledige lichtinval en voorkomt dat het te donker wordt in de veranda en de woning. Dit is een absoluut voordeel in de donkere wintermaanden. Glas creëert ruimte en is een onderhoudsarm product. Door jouw veranda uit te breiden met glazen schuifwanden creëer je een verlenging van de woonkamer en krijg je een vloeiende doorloop van binnen naar buiten. Doordat onze glazen schuifwanden gemakkelijk in gebruik zijn, schuif je ze moeiteloos in elke gewenste positie. Naast het feit dat glazen schuifwanden onder elke soort overkapping past, past het ook bij iedere interieurstijl, woning en veranda. Glas een neutraal en tijdloos product is. Hierdoor geeft het altijd een persoonlijke touch. 

Wist je dat onze glazen schuifwanden perfect isoleren? Het glas is zodanig thermisch afgewerkt dat het een isolatiewaarde heeft vergelijkbaar met HR++ glas. Hiermee wordt niet alleen energie bespaard, maar wordt ook lawaai en tochtige plekken in jouw veranda – en indien van toepassing woning of kantoor – voorkomen. 

Verkopen jullie ook verandazeil?

Een verandazeil is een plastic zeil waarmee je een veranda kunt afschermen. De zeilen zijn in verschillende maten, opties en soorten te verkrijgen. Verandazeil was voor de opmars van glazen schuifwanden razend populair. Vandaag de dag hebben glazen schuifwanden aan populariteit gewonnen en dat merken we. Wekelijks komen wij bij klanten die een paar seizoenen of meerdere jaren gebruik hebben gemaakt van verandazeil en niets liever willen dan afscheid nemen van het zeil. We horen veel terug dat het zeil allerminst gebruiksvriendelijk is, bij een beetje wind klappert, snel vies wordt en veel onderhoud nodig heeft.

Ondanks dat verandazeil een goedkopere optie is dan glas en we een enkele keer een aanvraag krijgen voor zeil, hebben wij dit bewust niet opgenomen in ons assortiment. Allure Veranda staat namelijk voor kwaliteit en achter haar producten. Door de vele nadelen en de visuele aspecten van verandazeil, is dit voor ons niet mogelijk. Kies je toch voor verandazeil? Dan raden we je aan om goed te kijken naar het materiaal dat je kiest qua vervaardiging van het zeil. Een glimmend plastic zeil kan nogal afbreuk doen aan het visuele aspect van jouw fraaie veranda, tuin en zelfs woning. 

Welke opties zijn er?

Allure Veranda heeft een uitgebreid assortiment aan opties en accessoires om jouw glazen schuifwanden volledig naar wensen en smaak te personaliseren. Door onze handige deurmeenemers open- of sluit je de schuifbare panelen gemakkelijk in één beweging. Wil je jouw veranda een industriële look geven? Kies dan voor onze schuifwanden met een steellook raster. Ga jij voor maximale isolatie? Met onze duurzame tochtborstels maakt wind en koude geen kans. 

Zijn glazen schuifwanden alleen buiten toepasbaar?

Het antwoord op deze vraag kunnen we simpel met ‘nee’ beantwoorden. Onze glazen schuifwanden zijn ook perfect en breed toepasbaar binnenshuis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een hoogwaardige glaswand ter afscheiding van diverse woongedeelten of makkelijk en stijlvol een vervelend tochtgat dichten. Op zoek naar een veelzijdige schuifwandsysteem voor jouw kantoor? Ook dat is mogelijk. Op onze productpagina exclusieve woning- en kantoorbeglazing kun je meer informatie vinden.

Nog vragen?

Of hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. De adviseurs van Allure Veranda staan graag voor je klaar. 

Laat je inspireren

Een kleine greep uit onze projecten

Meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Facebookpagina

Offerte aanvragen
Afspraak maken
error: Content is beveiligd!