Woning- en kantoorbeglazing

Zorgeloos genieten met onze exclusieve woning- en kantoorbeglazing

Op zoek naar iets unieks?

Ontdek onze exclusieve beglazing voor woning en kantoor

De exclusieve woning- en kantoorbeglazing van Allure Veranda is een revolutie binnen de wereld van glazen systeemwanden. Met een systeemwand creëer je gemakkelijk en stijlvol separate ruimtes waarbij maximale lichtinval en visuele ruimte volledig behouden blijft. Onze glazen systeemwanden passen in elke bedrijfsruimte, ieder kantoor en staat chique in elke horecagelegenheid. 

Allure Veranda draagt graag haar steentje bij aan een groenere wereld zodat de generaties die na ons komen ook onbezorgd kunnen genieten van het leven hier. Heb je een tochtige plek in huis bijvoorbeeld bij een trap of overloop? Door het plaatsen van een glazen schuifwandsysteem sluit je het tochtgat gemakkelijk en stijlvol af. Hierdoor blijft het niet alleen warmer in huis, maar bespaar je ook op de kosten en op jouw CO-2-uitstoot. 

✓   Een eyecatcher voor elke woning, ieder bedrijf en elk kantoor
✓   Perfecte isolatie en geluidsdemping
✓   
Beschikbaar in diverse uitvoeringen

✓   Standaard 10 jaar garantie

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen en dezelfde dag de aangevraagde offerte ontvangen? Dat is bij Allure Veranda vanzelfsprekend.

Heb je vragen over onze producten of diensten, wil je gedegen advies, of een afspraak maken? Wij staan graag voor je klaar.

Systeemwanden

Stijlvol comfort

Met woning- en kantoorbeglazing van Allure Veranda geniet je van een hoogwaardig, duurzaam en onderhoudsarm product met maximaal comfort. Doordat de systeemwanden overal geplaatst kunnen worden, is het een zeer veelzijdig product. 

De glazen schuifwanden van Allure Veranda bestaan uit meerdere glazen panelen die elk op een eigen spoor geleiden. Door ons 3-rail, 4-rail, 5-rail en 6-railsysteem sluit je elk gewenst stuk in jouw woning, kantoor, bedrijf of horecagelegenheid gemakkelijk af. Heb je speciale of afwijkende glasmaten nodig? Geen probleem. Wekelijks maken wij klanten blij met glazen schuifwanden in specifieke maten die perfect passen bij de situatie.

Kies je voor helder glas waarbij transparantie, maximale lichtinval en visuele ruimte behouden blijft? Kies je voor design en privacy met ons getinte glas? Of ga je voor een een industriële look met onze steellookprofielen? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

✓   Geschikt voor elke woning en elk soort bedrijf
✓   Verkrijgbaar in 3 profielkleuren
   Overige RAL-kleuren mogelijk tegen meerprijs
   Extreem lage onderrail
✓   10 mm dik gehard veiligheidsglas
   Helder of getint glas

✓   Vele standaard breedte- en hoogtematen
✓   Speciale glasbreedtes en hoogtes ook mogelijk

Allure Veranda glazen systeemwanden

Korte specificaties

Aantal sporen

3 | 4 | 5 | 6

Profielkleuren

3 standaard kleuren

Breedtes

82, 90, 93, 98, 103 cm

Hoogte

185 t/m 260 cm

Glasdikte

10 mm gehard veiligheidsglas

Garantie

Standaard 10 jaar

Allure Veranda

Dat is de juiste keuze

Maatwerk

Zo veel mensen, zo veel wensen. Elk project is uniek en vraagt om zijn eigen maatwerk aanpak.

Eerlijk advies

Bij ons kun je rekenen op eerlijk advies. Ook als we een project niet kunnen realiseren.

Budgetvriendelijk

Met onze diverse productlijnen kunnen klanten uit elke inkomensklasse genieten van onze producten waarbij nimmer sprake is van inlevering op kwaliteit.

Oplossingsgericht

Noem het Brabantse nuchterheid. Team Allure Veranda staat met beide benen stevig op de grond en laten ons sturen vanuit de oplossing en niet vanuit het probleem.

Transparant in dienstverlening

Heldere afspraken vooraf zonder onaangename verrassingen achteraf.

Zorgeloos genieten

Op onze producten zit standaard tot 10 jaar garantie en zijn TÜV en CE-gecertificeerd. Zorgeloos genieten dus.

Exclusieve woning- en kantoorberglazing, wat is het?

Onze systeemwanden (ook wel glazen schuifwanden, glazen wand, veranda glas, glasschuifwand of glazen schuifdeuren) van Allure Veranda bestaan uit meerdere glazen panelen die elk op een eigen spoor geleiden. Door ons 3-railsysteem, 4-railsysteem, 5-railsysteem en 6-railsysteem creëer je gemakkelijk en stijlvol separate ruimtes waarbij maximale lichtinval en visuele ruimte volledig behouden blijft.

Bij het produceren van onze glazen schuifwanden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Zo gebruiken wij gehard veiligheidsglas dat niet verkleurd, gebruiken we ijzersterke aluminium profielen en zijn de glazen schuifwanden voorzien van vier polyamide wielen per element. Dit materiaal is onderhoudsarm en gaat een leven lang mee.  

Welk glas past bij me?

Allure Veranda heeft twee soorten glas voor glazen schuifwanden in het assortiment. Helder en getint glas. Kies je voor helder glas? Dan kies je voor volop licht en een tijdloze uitstraling. Bij het kiezen van getint glas, kies je voor strak en modern, meer privacy en extra zonwering. Wat ons getint glas extra leuk maakt is dat de doorkijk van buiten naar binnen minimaal is, terwijl je van binnen naar buiten volop zicht behoudt. De adviseurs van Allure Veranda helpen je graag bij het maken van een passende keuze. 

Wat zijn de voordelen van glazen schuifwanden?

Glas kent veel voordelen. Je behoudt namelijk de volledige lichtinval en voorkomt dat het te donker wordt. Glas creëert ruimte en is een onderhoudsarm product. Doordat onze glazen schuifwanden gemakkelijk in gebruik zijn, schuif je ze moeiteloos in elke gewenste positie. Naast het feit dat glazen schuifwanden vrijwel overal passen, is glas een neutraal en tijdloos product is. Hierdoor geeft het altijd een persoonlijke touch. 

Wist je dat onze glazen schuifwanden perfect isoleren? Het glas is zodanig thermisch afgewerkt dat het een isolatiewaarde heeft vergelijkbaar met HR++ glas. Hiermee wordt niet alleen energie bespaard, maar wordt ook lawaai en tochtige plekken voorkomen. 

Welke opties zijn er?

Allure Veranda heeft een uitgebreid assortiment aan opties en accessoires om jouw glazen schuifwanden volledig naar wensen en smaak te personaliseren. Door onze handige deurmeenemers open- of sluit je de schuifbare panelen gemakkelijk in één beweging. Wil je jouw veranda een industriële look geven? Kies dan voor onze schuifwanden met een steellook raster. Ga jij voor maximale isolatie? Met onze duurzame tochtborstels maakt wind en koude geen kans. 

Nog vragen?

Of hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. De adviseurs van Allure Veranda staan graag voor je klaar. 

Laat je inspireren

Een kleine greep uit onze projecten

Meer inspiratie opdoen? Kijk dan op onze Facebookpagina

Offerte aanvragen
Afspraak maken
error: Content is beveiligd!