Voor- en zijwanden

Zorgeloos genieten met onze voor- en zijwanden

Van een veranda naar tuinkamer

Voor- en zijwanden

Ben je aan het oriënteren op een nieuwe veranda of tuinkamer? Of heb je al een veranda en wil je deze compleet maken met voor- en zijwanden? Allure Veranda heeft een uitgebreid aanbod aan diverse voor- en zijwanden. 

Met voor- en zijwanden van Allure Veranda scherm jij jouw veranda aan alle zijden volledig af. Bij Allure Veranda kun je kiezen uit vaste- en schuifbare wanden in diverse uitvoeringen.

✓   Van een veranda naar tuinkamer in een handomdraai
✓   Geschikt voor elke soort veranda
✓   Uitgebreid aanbod aan standaardafmetingen
 
✓   Standaard 10 jaar garantie

In drie stappen naar jouw

Tuinkamer

Wil je volwaardige leefruimte creëren en jouw (bestaande) veranda omtoveren naar tuinkamer? Met ons uitgebreid assortiment aan voor- en zijwanden is dit in een handomdraai gerealiseerd. Nu of in de toekomst wanneer het jou uitkomt. 

1. Kies de gewenste opties
Met ons uitgebreid assortiment aan dakbedekking, opties en accessoires stel je de tuinkamer volledig naar wens samen en maak je van een tuinkamer jouw tuinkamer.

2. Kies de gewenste zijwanden
Met zijwanden van Allure Veranda sluit je jouw tuinkamer aan de zijkanten perfect af. Je kunt kiezen uit vaste wanden of schuifbare wanden voor extra gemak

3. Kies de gewenste voorwand
Met onze voorwanden geniet je het hele jaar van maximaal leefcomfort. Meest gekozen opties zijn glazen schuifwanden of een aluminium schuifpui.

Glazen schuifwanden

✓   Toepasbaar als: voorwand, tussenwand, zijwand
✓   Geschikt voor: Basic Line, Premium Line, Cubo Line
✓   Ook geschikt voor: bestaande veranda’s

✓   Verkrijgbaar in: 3 standaard profielkleuren
   Verkrijgbaar in helder en getint glas
   Overige profielkleuren ook mogelijk

Wil je jouw bestaande of toekomstige veranda compleet maken? Met glazen schuifwanden van Allure Veranda sluit je jouw extra leefruimte gemakkelijk af. Hierdoor geniet je het gehele jaar van het buitenleven en jouw veranda. 

Glazen schuifwanden zijn een waardevolle aanvulling voor elke veranda. Is het warm en zonnig? Open de glazen schuifwanden voor een aangenaam briesje. Is het koud, staat er een harde wind of regent het? Houdt onaangename weersomstandigheden buiten de deur door de glazen panelen gemakkelijk te sluiten. Glazen schuifwanden van Allure Veranda passen onder elk type en ieder merk veranda, overkapping of kapschuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hout, steen, kunststof en aluminium. 

Aluminium schuifpui

✓   Toepasbaar als: voorwand, zijwand
✓   Geschikt voor: Premium Line, Cubo Line
✓   Ook geschikt voor: bestaande veranda’s

✓   Verkrijgbaar in: 3 standaard kozijnkleuren
   Overige kozijnkleuren ook mogelijk

Wil je jouw bestaande of toekomstige veranda kunnen afsluiten op een chique en multifunctionele manier? Met een aluminium schuifpui van Allure Veranda sluit je jouw extra leefruimte gemakkelijk af. Hierdoor geniet je het gehele jaar van het buitenleven en jouw veranda. 

Een schuifpui heeft beweegbare glazen wanden die elk is omlijst door een aluminium frame. Een aluminium schuifpui geeft een elegante uitstraling aan iedere veranda en biedt een nog betere bescherming tegen regen en wind dan onze glazen schuifwanden. In tegenstelling tot een houten of kunststof schuifpui, heeft een aluminium schuifpui een slanke uitstraling waardoor er een vrij zicht blijft behouden en er geen opgesloten gevoel wordt gecreëerd. Door de hoge en brede glazen kun jij genieten van maximale lichtinval in jouw veranda en woning. 

Zijspie

✓   Toepasbaar als: zijwand
✓   Geschikt voor: Premium Line, Cubo Line
✓   Ook geschikt voor: bestaande veranda’s

✓   Verkrijgbaar in: 3 standaard profielkleuren
   Overige profielkleuren ook mogelijk

Met een zijspie (ook wel spie of spiekozijn) van Allure Veranda sluit je jouw veranda aan één of meerdere zijden gedeeltelijk af. Daarnaast vult een zijspie moeiteloos de dakhelling van een verandadak op. 

Een zijspie wordt geplaatst in een kozijn, betreft altijd maatwerk en is bij ons verkrijgbaar in glas, aluminium rabatdelen en in twee varianten polycarbonaat: helder en opaal.

Een zijspie is mooi en kan enige bescherming bieden tegen bijvoorbeeld inkijk, wind, regen, en zon maar echt goede bescherming tegen weersinvloeden biedt een zijspie niet. Daarom kiezen klanten in de meeste gevallen dan ook voor een zijspie in combinatie met een vaste of schuifbare zijwand.

Aluminium rabatdelen

✓   Toepasbaar als: voorwand, tussenwand, zijwand
✓   Geschikt voor: Premium Line, Cubo Line
✓   Ook geschikt voor: bestaande veranda’s

✓   Verkrijgbaar in: 3 standaard profielkleuren
   Overige profielkleuren ook mogelijk

Op zoek naar een mogelijkheid om de zijkanten van jouw veranda op een stijlvolle en exclusieve manier dicht te maken? Dan zijn luxe uitgevoerde en hoogwaardige aluminium rabatdelen van Allure Veranda een juiste keuze. 

Aluminium rabatdelen kent zijn oorsprong uit de houtwereld en is een afgeleid product van de houten rabatdelen. In tegenstelling tot hout, is aluminium echter vele malen duurzamer dan welke houtsoort dan ook. Aluminium heeft de kwaliteitseigenschap om niet te verweren en te verkleuren. Dit garandeert een leven lang maximale kwaliteitsbeleving.

Dankzij het unieke mechanisme van onze panelen valt deze vlekkeloos in elkaar met het volgende paneel. Zo stapelen wij eenvoudig de rabatdelen tot gewenste hoogte. Onze aluminium wanden plaatsen wij in de meeste gevallen als zijwand maar regelmatig ook al tussenwand, of bij een vrijstaande veranda als achterwand. 

Onze aluminium rabatdelen zijn verkrijgbaar in drie standaard kleuren en kunnen worden geplaatst in combinatie met een zijspie van glas of polycarbonaat.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen en dezelfde dag de aangevraagde offerte ontvangen? Dat is bij Allure Veranda vanzelfsprekend.

Heb je vragen over onze producten of diensten, wil je gedegen advies, of een afspraak maken? Wij staan graag voor je klaar.

Offerte aanvragen
Afspraak maken
error: Content is beveiligd!